logo

Donationer

Frihed for Ukraine består af en lang række frivillige over hele landet, der i fælleskab bl.a. står for indsamling og indkøb af materiel der kan hjælpe ukrainske soldater i deres kamp mod den russiske aggression.

Vi supporterer specifikt følgende:

1) En militær enhed nord for Kiev
2) En droneenhed (lokation ikke offentliggjort)
3) En aktiv kampenhed (lokation ikke offentliggjort)
4) Soldater samt off. administration i Kherson

Vores fokus er derfor primært beklædning, grej og effekter der direkte kan anvendes af ovenstående, hvorfor legetøj, børnetøj, tøj til kvinder o.a. bedst kan afleveres hos en af de mange andre grupper der er i gang.

Vi henviser med glæde til eksempelvis: Bevar Ukraine, Slava Ukraina, Kolo Nordic eller Wool Express. Du finder dem alle på Facebook og formentlig er der et indleveringssted til disse ting og sager i nærheden af dig

Hvad VI derimod har behov for, er kort sagt ALT hvad en soldat kan bruge. F.eks. følgende: Militær, jagt, og outdoorbeklædning – herunder termotøj, sokker, undertøj (til mænd), forbindinger, halstørklæder, veste, handsker, vanter, støvler, gummistøvler, tæpper, soveposer, liggeunderlag – og selvfølgelig ikke noget i skrigende farver!

Hardware: Lommelygter, generatorer, kompressorer, brugte fiskenet (bliver omdannet til sløringsnet), feltspader, kogegrej m.v.

Derudover (til den off. adm. i Kherson):

Brugte og rensede Pc´er (fra Windows 10 og op), Smartphones & tablets – ligeledes rensede og med et brugbart batteri samt oplader.

Kontakt os via denne oversigt eller download (PDF format) hvis du har noget som du gerne vil donerer.

Doner udstyr til de Ukrainske soldater 


Køb og doner militært udstyr i butikken til de ukrainske soldater ved fronten. Bakalave, handsker, vinterjakke og regnsæt. Frihed for Ukraine sørger for leveringen i Ukraine.

Støvler til Ukraine
Dansk Fiskeriforening og Frihed for Ukraine, går sammen om at indsamle og bringe varme støvler til soldaterne i Ukraine. Klik her for mere information

Frihed for Ukraine har brug for dig
Derudover kan vi konstant bruge DIN støtte i form af donationer, køb i vores webshop eller arbejdskraft. Det være sigi form af hjælp til at formidle vores budskab, til at lægge plads til som indsamlingssted eller melde dig som chauffør

Bliv medlem af gruppen, spred budskabet, meld dig som indleveringssted, skaf nogle af de effekter vi søger (se på siden Om foreningen), spørg din nabo, din familie, på din arbejdsplads, forening, klub o.s.v.

Måske du kan tilbyde at hente og bringe indsamlede ting og sager fra A til B?

AL hjælp og støtte modtages med kyshånd 🙂 Kontakt os via Facebook hvis du kan hjælpe

Du er mere end velkommen til at donere et pengebeløb
De indsamlede midler modtages via kontooverførsel:
Reg.nr.: 2300 kontonr.: 9036474308 eller MobilPay på 463694
Vores indsamlingstilladelse fra Civilstyrelsen