logo

Intensiverede ukrainske angreb

Ukrainske styrker intensiverer angreb i det sydlige Ukraine og Krim. Interview med Præsident Zelensky. Tusindvis af unge ukrainske kvinder, solgt som sexslaver.

Dagens opdatering for 6. November 2023. Skrevet af Philip Borggren Levin

1. Offensiven og dagens kampe
2. Andre nyheder
3. Frihed for Ukraine

Offensiven og dagens kampe

De ukrainske styrker har ramt et russisk skibsværft i Kerch, Krim og forårsaget skade på et flådefartøj. De ukrainske styrker har ført en kampagne for at forstyrre russernes militære infrastruktur på Krim siden juni.

Ukrainske styrker har intensiveret deres angreb i det sydlige Ukraine og besatte Krim. Russiske kilder hævder ukrainske angreb på Skadovsk og deaktiverede ukrainske droner i Dzhankoi. En militærblogger fortæller samtidigt om ukrainske missilangreb i Berdyansk, hvilket også er blevet bekræftet af lokale rapporterer.

Præsident Zelensky understreger i et interview med NBC de igangværende udfordringer, men afviser idéen om en uafgjort situation og erklærede Ukraines faste vilje til at opnå militær paritet med Rusland og behovet for luftforsvarssystemer fra vestlige partnere. Han gentog Ukraines faste holdning om ikke at forhandle med Rusland, før dets fulde tilbagetrækning fra ukrainske territorier.

Klik her for at se det fulde interview med Zelensky på YouTube

Imens gjorde ukrainske styrker bekræftede fremskridt i Bakhmut, og Kherson-regionen, som rapporteret af den ukrainske generalstab. Geolokaliserede optagelser viser samtidigt begrænsede fremskridt i forskellige regioner, herunder Verbove, Pidstepne og Krynky.

Russerne har igen forsøgt angreb nær Avdiivka, men er blevet slået tilbage af de ukrainske styrker. Ukraines generalstab oplyser, at hæren har slået hele 20 russiske angreb tilbage i området.

Andre nyheder

Tusindvis af unge ukrainske kvinder bliver solgt som sexslaver

Midt i Ruslands fuldskala-invasion af Ukraine fulgte en massiv eksodus af millioner af ukrainske kvinder og børn, hvilket desværre skabte et frugtbart grundlag for grusomme menneskehandlere, som udnytter kaosset.

Den lukrative menneskehandelsindustri, der ligger lige efter den ulovlige handel med narkotika og våben, har fanget titusinder af uskyldige borgere fra Ukraine.

Viktor Malarek, den anerkendte canadiske journalist og forfatter til “The Nataschas”, dykkede ned i den hemmelige verden af Østblokkens sexhandel og afslørede det foruroligende modus operandi med at lokke intetanende unge piger med løftet om lovligt arbejde, kun for at udsætte dem for brutaliteten ved at få deres identiteter fjernet og derefter blive solgt som sexslaver. Disse ofre holdes fanget under konstant trussel om tortur og død. Malareks arbejde fungerer som et råb om handling og afslører samtidig korruptionen inden for organisationer, der er beregnet til at hjælpe de ramte.

I et følelsesladet interview skildrer Malarek levende rædslerne, der ligner en “helvedes hule”, som har fanget utallige kvinder i Ukraine.

Klik her for at se interviewet på YouTube

Frihed for Ukraine

Vi har fortsat vores bankkonto til indsamlingen. Pengene havner samme sted, nemlig hos foreningen, da indsamlingen har bestemt, at vores forening skal være modtageren af midlerne:

Reg.nr.: 2300 kontonr.: 8983973370 

Indsamlingen er godkendt af Civilstyrelsen.

Husk, du kan hjælpe helt gratis ved at dele vores opslag og give et like. Mange tak til de mange, som gør det! Og selvfølgelig også mange, mange tak til de mange, som sender os deres bidrag! Store som små beløb, modtages med stor glæde! Vi arbejder alle gratis her, så bidragene går direkte til formålene: Oplysning, hjælp til soldater og hjælp til civilsamfundet.

Og husk at følge med i vores kampagne og vores opdateringer om det.

“Знову – все буде добре!”
“Alt bliver godt igen!”