logo

Julehilsen fra Frihed for Ukraine

Foreningen Frihed For Ukraine ønsker alle vores venner en god og fredfyldt Jul. Vi vokser som forening, og vores aktiviteter bliver stadig mere omfattende. Vi takker for jeres mange donationer, som har hjulpet ukrainske soldater med blandt andet varme vinterjakker og forede gummistøvler, et hospital med medicinsk udstyr og en renoveret nødstrømsgenerator, samt meget, meget mere.

Vi har også arbejdet med at styrke politikernes forståelse af krigen, Jens Alstrup tilbagelagde 4000 kilometer, på en tur rundt i Ukraine med EP kandidaterne Magnus Barsøe og Mads Strange. Som resulterede i en spændende podcastserie.  Vores frivillige skribenter holder løbende læserne opdaterede om krigens forløb. Selvom der har været transportudfordringer, grundet en politisk konflikt ved den ukrainske grænse, er det vores håb og forventning, at forsyningerne til vores ukrainske venner vil forløbe mere stabilt og jævnt i nær fremtid.

I denne kolde og mørke tid, går vores tanker til de ukrainske soldater ved fronten. Vi sender vores dybeste ønsker om en fredelig jul, selv midt i de hårde og udfordrende omstændigheder, de står overfor. Lad os sammen holde håbet om fred og frihed og lyslevende, selv når mørket synes mest overvældende.  

God Jul!
Frihed for Ukraine

Translate »