logo

Medlemsbetingelser

1. Som medlem af Frihed for Ukraine støtter du arbejdet med hjælpe de ukrainsk soldater i deres kamp mod den russiske aggression. Bla med med beklædning, grej og udstyr. Samt  oplysnings-arbejdet om krigen og udviklingen i og omkring Ukraine.

2. Som medlem accepterer du, at der bliver trukket det aftalte beløb fra din konto og overført til foreningen ”Foreningen Frihed for Ukraine”.

3. Som medlem accepterer du, at købet udgør et abonnement på medlemskab i ”Foreningen Frihed for Ukraine”, hvilket indebærer, at der i fremtiden automatisk hver måned eller hver 12. måned – afhængig af medlemstype – blive trukket det aftalte beløb fra din konto og overført til ”Foreningen Frihed for Ukraine”.

4. Abonnementet kan til enhver tid opsiges ved at sende en mail til medlem@frihedforukraine.dk med angivelse af dit fulde navn og adresse efterfulgt af dit ønske om opsigelse af abonnementet.

5. Dit abonnement vil herefter blive opsagt inden for 14 dage og der vil efter opsigelsen af abonnementet ikke længere automatisk blive trukket penge på din konto hver måned eller hver 12. måned – afhængig af medlemstype.

6. Udover de potentielle 14 dages behandlingstid af dit ønske om opsigelse af abonnement (jf. punkt 4, er der ingen bindingsperiode.

7. Som medlem accepterer du, at medlemskabet kan anskues som din private finansielle støtte til ”Foreningen Frihed for Ukraine” og at ”Foreningen Frihed for Ukraine” dermed ikke er forpligtet til at yde nogen form for modydelse udover et bevis på dit medlemskab.

8. ”Foreningen Frihed for Ukraine” forbeholder sig retten til at kunne opsige dit medlemskab og dermed abonnementet til enhver tid og med øjeblikkelig virkning. 

Skulle ”Foreningen Frihed for Ukraine” udøve denne rettighed, vil du få refunderet din seneste betaling for abonnementet svarende til det aftalte beløb

Translate »