logo

Støvler til Ukraine

Danmarks Fiskeriforening og Frihed for Ukraine går sammen om at indsamle og bringe varme støvler til soldaterne i Ukraine.

Som det så tydeligt fremgår af billedet, så er jeres støvler ideelle for soldaterne, og netop støvler mangler der konstant.

I kan indlevere støvlerne hos Frihed for Ukraines indsamlingssteder (PDF format), eller hos Danmarks Fiskeriforening på Nordensvej 3, Taulov, 7000 Fredericia, og så kommer Frihed for Ukraine og henter dem. Vi kører den 9. december 2023, så de bliver til varme julegaver. Det er helt fint, hvis støvlerne er brugte, når bare de er i god brugbar stand.

Frihed for Ukraine modtager selvfølgelig også gerne donationer i form af penge, så vi kan gå ud og købe støvler til soldaterne.  Fiskerne kan donere penge via Danmarks Fiskeriforening på mobilepay på 40802870. Det kan både være lokalforeninger, som donerer penge, såvel som fiskerne selv.

Mange tak til Danmarks Fiskeriforening og til medlemmerne for at støtte op om vores indsamling. Om så det er få støvler, der er klar, så er de vigtige for modtagerne!